Matlagningskurs

Matlagningskurs

Synkunskap inom Iris Förvaltning har nu nöjet att inbjuda dig till en temakurs i matlagning som kan underlätta din vardag i köket.

Kursen är en del av rehabprojektet som Synkunskap driver med syfte att erbjuda rehabilitering för synskadade i yrkesverksam ålder som ett komplement till verksamheten inom offentlig och privat sektor.

När 28 november – 1 december 2024
Var Almåsa Havshotell, Västerhaninge
För vem Kursen riktar sig till dig som behöver öva på nya strategier i köket – hacka, skära, steka och laga din mat från grunden. Få tips om att enklare hitta varor i skåpen och söka upp ditt favoritrecept på nätet. Främst vänder sig kursen till dig som är i yrkesverksam ålder men i mån av plats är även äldre välkomna. Tveka därför inte att göra en intresseanmälan.
Deltagaravgift 600 kr, inklusive kost, logi och resa

Vi varvar pass i smågrupper, helgrupper samt individuell träning. För att söka recept på nätet behöver du ha med dig din egen smarta telefon.

Ur kursinnehållet

  • Hur vet jag när köttet, fågeln eller fisken är klar?
  • Hur hackar jag grönsakerna till min sallad?
  • Enkla tips till dukningen.
  • Märka och ha koll på ingredienserna.
  • Hur får jag inspiration i min matlagning?
  • Att hålla rent i mitt kök.

Intresseanmälan

Antalet platser är begränsat. Vi kan ta emot högst 6 deltagare. Vänta inte med din intresseanmälan, vi har löpande antagning. Mejla din intresseanmälan senast den 25 oktober 2024. Glöm inte att bifoga dina svar på frågorna på nästa sida.

Intresseanmälan mejlas till Annika Wistrand Elfving, e-post annika@irisforvaltning.se Senast 5 november får du veta om vi kan erbjuda dig en plats.

Frågor

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Annika telefon 08-400 662 01.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ladda hem inbjudan till Matlagningskurs här (Word).